A C-Mobil Kft-ről

A C-Mobil Kft. 1995-ben történt alapításakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy alkalmas járművet és becsvágyunkhoz illő minőségben szolgáltatási környezetet biztosítsunk leendő ügyfeleink számára, akik az általunk kínált autókat használják személyes sikereik eléréséhez.

Ügyfeleink iránti elkötelezettséggel, munkatársaink európai színvonalú szakmai felkészítésével és folyamatos képzésével gondoskodunk arról is, hogy ez az út kényelmes, gyors, biztonságos és élvezetes is legyen.

BMW, Peugeot és Opel személygépkocsik, illetve Peugeot, Opel és Isuzu haszongépjárművek értékesítésével, igény esetén használt autók beszámításával, teljes körű szerviz tevékenységgel, vizsgára való felkészítéssel, vizsgáztatással, eredeti, gyári alkatrészek értékesítésével, kiegészítő felszerelések, az autómárkákhoz kapcsolódó lifestyle termékek forgalmazásával alapozzuk meg azt a hozzáértést, amit Ön az autójától elvár.

A C-Mobilnál minden igényt kielégítő, márkafüggetlen karosszériaműhely és fényezőműhely áll Ügyfeleink rendelkezésére, igény szerint teljes körű biztosítási ügyintézéssel.

Mindezek színvonalas megvalósítása elképzelhetetlen a legmodernebb technikát képviselő specifikus diagnosztikai készülékekkel, és munkatársaink magas szintű szakmai ismerete nélkül, amelyre nagyon nagy hangsúlyt helyezünk.

2002-ben a C-Mobil megszerezte az ISO 9001 minősítő oklevelet, így szolgáltatásunk magas színvonala garantált, és minősége folyamatosan ellenőrzött.