Biztosítás

Peugeot biztosítás

Ha a Peugeot mellett dönt, Ön és családja nemcsak kényelmet és megbízhatóságot kap, hanem a márka részéről állandó törődést is.

Ennek ékes bizonyítéka a modelljeinkre szabott Peugeot Casco+ csomag, amely teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között.

További információ

BMW biztosítás

MINDIG BIZTOS KEZEKBEN.

Akárcsak Ön, mi is tudjuk, hogy egy BMW milyen értékeket hordoz, és azt is, hogy mi a vezetés valódi élménye. Ezért szeretnénk, hogy Önnek kizárólag a gépjárműhasználat örömteli oldala jusson – az esetleges bosszúságot hagyja meg nekünk.

A BMW Biztosítások ezt a nyugalmat biztosítják Önnek.

A BMW Group szándéka a már világszerte elismert és kimagasló termékpalettával összhangban az, hogy a BMW Biztosítások által olyan gépjármű-biztosítási szolgáltatásokhoz jussanak vásárlói és üzleti partnerei, amelyek igényeiket teljes mértékben kiszolgálják, üzleti tevékenységüket nagymértékben segítik, elégedettségüket és a márkához való hűségüket tovább erősítik.

A BMW Biztosítások a BMW Financial Services szolgáltatáscsomag részeként lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden BMW vásárló személyre szabott gépjármű-biztosításhoz jusson. Amikor Ön egy BMW vásárlása mellett dönt, a legfőbb szempont az, hogy a választott gépjármű megfeleljen a minőség iránti magas szintű elvárásainak.

Mostantól a BMW Biztosítások is ennek az elvárásnak kívánnak megfelelni, legyen szó új vagy használt BMW-ről.

További információ

Opel biztosítás

Vezessen nyugodtan!

Az Opel biztosítás az Opel tulajdonosok részére kialakított, kiemelkedően kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék.
Az Opel CASCO gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál és kártérítést nyújt az alábbi káreseményekre:
Törés
Lopás, részlopás
Elemi kár
Üvegtörés

További információ