Új és használt gépjármű finanszírozás

Autó-finanszírozásunk hitel, lízing és bérlet konstrukcióban is igényelhető.
Saját erő a bruttó vételár 0%-ától.
Futamidő: 36-96 hónap között.
Személygépjármű kora a futamidő lejártakor nem haladhatja meg a 15 évet.

Ügyfeleink lehetnek
– Minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes, állandó lakcímmel és rendszeres jövedelemmel rendelkező magyar állampolgárságú vagy devizabelföldi természetes személy.
– Minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes, állandó lakcímmel rendelkező magyar állampolgárságú vagy devizabelföldi személy, aki egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkezik, és tevékenységét legalább egy éve végzi.
– Minden Magyarországon legalább egy éve bejegyzett gazdasági társaság; valamint egyéb gazdálkodó szervezet; aki hitelképesnek bizonyul.

Nyílt végű pénzügyi lízing

Nyílt végű pénzügyi lízing keretében akár magánszemély, akár társas vállalkozás is lízingelhet gépjárművet. A nyílt végű megnevezés azt jelenti, hogy a szerződés lejártakor a jármű sorsa nyitott, nem tartalmazza a szerződés, hogy a jármű a lízing lejárta után kinek a tulajdonába kerül. A lízingbevevőnek van elővásárlási, illetve vevőkijelölési joga a lízing lejártakor.

Ennél jelentősebb előnye a nyílt végű konstrukciónak, hogy amennyiben az egyéni vállalkozó, őstermelő vagy a társas vállalkozás jogosult áfa- visszaigénylésre, akkor még személyautó után is van lehetősége a kezdőrészlet és a törlesztő részletek után az áfa- tartalom visszaigénylésére. Azért van erre lehetősége, mert a lízing konstrukcióban nem kerül a gépjármű a lízingbevevő nevére, azt mintegy bérli a lízingbeadótól, így jogilag egy szolgáltatást biztosít a lízingbeadó a lízingbevevőnek. A kezdőrészlet megfizetése után rögtön visszaigényelhető az áfa- tartalom, úgy, mint a havi törlesztő részletek után, a maradványérték után azonban nem lehetséges, mert az már jogilag is valódi értékesítésnek számít.

Nyílt végű lízing konstrukció feltételei:
– az autó nem lehet 12 évnél idősebb
– szerződés lejártakor nem lehet 15 évnél idősebb
– maximális futamidő 96 hónap lehet
– a jármű értéke minimum 500.000 forint.

Zárt végű pénzügyi lízing

Ez a konstrukció annyiban különbözik a nyílt végűtől, hogy a szerződés megkötésének pillanatában eldől, hogy a lízing lejártakor a lízingtárgy a lízingbevevő tulajdonába kerül, nem elővásárlási joga van, a lízingbevevő köteles megfizetni az utolsó törlesztő részletet.

A zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban nincs lehetőség áfa- visszaigénylésre, és jellemzően maradványérték sincs, így általában ezt a konstrukciót magánszemélyek választják, de ugyanúgy elérhető egyéni vállalkozónak, őstermelőnek és társas vállalkozásnak is. Zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióba ugyanazokkal a feltételekkel finanszírozható gépjármű, mint nyílt végű esetén.

További információk:
BMW finanszírozás
Opel finanszírozás
Peugeot személygépjármű finanszírozás
Peugeot haszongépjármű finanszírozás