Driving Care Szolgáltatásaink - C-mobil

Biztosítás


Ha a Peugeot mellett dönt, Ön és családja nemcsak kényelmet és megbízhatóságot kap, hanem a márka részéről állandó törődést is. Ennek ékes bizonyítéka a modelljeinkre szabott Peugeot Casco+ csomag, amely teljes körű védelmet nyújt minden körülmények között.
További információ>>

MINDIG BIZTOS KEZEKBEN.

Tisztelt BMW Tulajdonos!

Akárcsak Ön, mi is tudjuk, hogy egy BMW milyen értékeket hordoz, és azt is, hogy mi a vezetés valódi élménye. Ezért szeretnénk, hogy Önnek kizárólag a gépjárműhasználat örömteli oldala jusson – az esetleges bosszúságot hagyja meg nekünk. A BMW Biztosítások ezt a nyugalmat biztosítják Önnek. 


A BMW Group szándéka a már világszerte elismert és kimagasló termékpalettával összhangban az, hogy a BMW Biztosítások által olyan gépjármű-biztosítási szolgáltatásokhoz jussanak vásárlói és üzleti partnerei, amelyek igényeiket teljes mértékben kiszolgálják, üzleti tevékenységüket nagymértékben segítik, elégedettségüket és a márkához való hűségüket tovább erősítik. 


A BMW Biztosítások a BMW Financial Services szolgáltatáscsomag részeként lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden BMW vásárló személyre szabott gépjármű-biztosításhoz jusson. Amikor Ön egy BMW vásárlása mellett dönt, a legfőbb szempont az, hogy a választott gépjármű megfeleljen a minőség iránti magas szintű elvárásainak. Mostantól a BMW Biztosítások is ennek az elvárásnak kívánnak megfelelni, legyen szó új vagy használt BMW-ről. 

További információ>>


Vezessen nyugodtan! Az Opel biztosítás az Opel tulajdonosok részére kialakított, kiemelkedően kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék.
Az Opel CASCO gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál és kártérítést nyújt az alábbi káreseményekre:
  • Törés
  • Lopás, részlopás
  • Elemi kár
  • Üvegtörés
További információ>>