Tartós bérbeadás

 

A Premium Flotta Plus kft  ( AArent ) a Ciklo Trade kft. vállalataként jött létre 2007-ben, annak érdekében, hogy a C-Mobil Kft.t tagvállalataival együttműködve, teljes körű flottakezelési szolgáltatást kínáljon partnereinek a dinamikusan fejlődő flottakezelési piacon melynek során  jelentős előnyt jelent a vállalatcsoport által kínált szinergiák kihasználása.

Ennek érdekénben a piac igényeinek megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokkal vagyunk jelen és a tartós bérleti alapcsomag mellett, többszintű szervizszolgáltatást, gumiabroncs kezelést, , speciális biztosításokat, és egyéb üzemeltetési szolgáltatásokat kínálunk.

A bizalom a személyes kapcsolatokra és az átláthatóságra épül. Ez a bizalom, csak akkor létezik, ha az AARent kiváló szolgáltatást nyújt, és professzionális együttműködést biztosít a flotta kezelés minden területén, ezért minden ügyfelünk esetében arra törekszünk, hogy az igényeinek megfelelő szolgáltatás kerüljön kialakításra.

Vállalatunk támogatja a gépjárművekkel kapcsolatos területeken minden területen, legyen az tartós bérlet vagy flottakezelési szolgáltatás kezelése. Személygépjármű kisteher-gépjármű, de akár teher gépjárművek viszonylatában is.

Keressen minket bizalommal:

Premium Flotta Plus kft. 

1145 Budapest, Amerikai út 98.

Mobil: +36-1-445-1951

Fax: +36-1-445-1968

e-mail:info@aarent.hu

www.aarent.hu